Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Koop Escape From Tarkov Accounts - EFT Account Marktplaats

Ben je het beu om rond te lopen op zoek naar buit? Sla de jacht over en haal vandaag nog een EFT-account op van onze gebruiksvriendelijke marktplaats! Met accounts die wapens, hulpstukken en roebels bevatten, wordt het een fluitje van een cent om verder te komen in het spel

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Escape from Tarkov

Escape from Tarkov is een intense first-person shooter game en RPG simulator met unieke elementen. Het verhaal speelt zich af in de Norvinsk regio, een stad genaamd Tarkov, waar onrust is ontstaan dankzij strijdende partijen die strijden om de controle over de stad. Dit leidt ertoe dat het grootste deel van de bevolking hun huizen ontvlucht, waardoor alleen diegenen overblijven die uit zijn op winst, wat er ook gedaan moet worden. De stad wordt geregeerd door gangsters die binnen de officiële grenzen opereren, en gamers mogen zelf kiezen voor welke kant ze vechten: USEC of BEAR.

De spelers hebben de opdracht gekregen om de stad te ontvluchten, en ze weten dat het vol gevaar en uitdagingen zal zijn. De VN en het Russische leger hebben zich aan alle kanten ingesloten. Aangezien er geen communicatie is met de buitenwereld en voorraden zoals voedsel en water niet meer de stad in komen, zullen de spelers in hun eentje moeten vechten voor geld, voorraden, uitrusting, wapens, enz. De stad is een land van mogelijkheden voor degenen die het kunnen nemen.

De strijd om te overleven in Escape from Tarkov is echt. Met zijn realistische mechanica, aandacht voor detail, en hoge vaardigheid plafond, het spel is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen, met duizenden spelen elke dag. Maar dit is niet zomaar een online shooter game - het is meer een leven of dood simulator die spelers (ervaren spelers) dwingt het beste te maken van wat ze hebben tegen tegenstanders die ook hun geluk beproeven.

Omdat Escape from Tarkov zich afspeelt in een vogelvrij verklaard conflictgebied, dicteren grotere wapens en diepere zakken wie de macht heeft. Dit is precies wat je zou verwachten voor dit soort omgeving. Meerdere EFT-handelssystemen zijn beschikbaar voor spelers in het spel, waardoor de spelers integraal deel uitmaken van de economiesimulator en de onderdompeling aanzienlijk wordt verhoogd door economische interacties binnen de gameplay zelf mogelijk te maken (iets wat we niet vaak genoeg zien).

Waarom Escape from Tarkov Accounts kopen?

Escape from Tarkov is een spel dat je tegen de verwachtingen in laat overleven. Het is meedogenloos en onvergeeflijk, maar het straft niet degenen die hun fouten onder ogen zien - in plaats daarvan leren ze mogelijkheden voor verbetering. Of je eerste instinct nu is om alles in het zicht neer te schieten of gebruik te maken van stealthy tactieken om je vijanden te vermoorden, het op actie gebaseerde gameplay-systeem is voor alle soorten spelers op elk vaardigheidsniveau. Het belangrijkste is niet hoe je het spel benadert, maar of je het tot het einde volhoudt.

Je bent misschien enthousiast om in de game te springen en te beginnen met schieten, maar je moet eerst je rechtmatige plaats als elitesoldaat verdienen. Om de beste uitrusting in het spel te krijgen, moet je op elke kaart die zoete loot boxes vinden - maar wat als ze je doden? Al je vooruitgang kan verloren zijn

Er is geen spannendere manier om je bloed te laten stromen dan met Escape From Tarkov. Koop vandaag nog een account als je direct in de wereld van wapens en gevechten wilt springen zonder al te veel geduld te hebben voor het grinden van in-game valuta en items. Escape From Tarkov is een spel waar je direct in de actie kunt springen met je high-level karakter. Je zult dan in staat zijn om deze dingen te doen - het beste deel over het spelen van Escape from Tarkov. Met miljoenen roebels aan uitrusting en wapens, kun je beginnen aan een spannende en uitdagende reis met boeiende gameplay op zijn fijnst.

Waarom EFT Accounts bij ons kopen?

Escape From Tarkov kan voor sommigen een echte uitdaging zijn - niet iedereen heeft wat nodig is om er in uit te blinken. Je verdient een geweldige spelervaring met alle kracht achter je avatar. Als u een van die elite accounts wilt zonder dagen te besteden aan het opbouwen ervan, koop dan EFT accounts van igitems. Wij bieden producten van hoge kwaliteit zodat u kunt ervaren hoe goed dit spel aanvoelt zonder al te veel geld uit te hoeven geven. Escape From Tarkov accounts kopen via iGitems is nog nooit zo makkelijk geweest! Vind hier geweldige aanbiedingen voor goedkope EFT accounts die te koop zijn. Al uw aankopen worden direct en veilig verwerkt.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?