Aanmelden
Log in.
Koop Elder Scrolls Online Items - ESO Item Shop

Koop Elder Scrolls Online Items - ESO Item Shop

Om het meeste uit je tijd in Tamriel te halen, haal je wat geweldige gear van igitems. Met verkopers die gamers kunnen voorzien van bijna elk ESO item dat ze nodig hebben (inclusief speciale items die alleen te verkrijgen zijn door het verzamelen van zeldzame materialen), zijn spelers klaar om alles te ervaren wat The Elder Scrolls Online te bieden heeft.

Verkoop
0 items found
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe koop je in-game items met echt geld?
Hoe kan de verkoper de in-game items leveren?
Waarom is igitems de beste plaats om in-game items te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Over The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online is een massively multiplayer online role-playing game ontwikkeld door ZeniMax Online Studios en uitgegeven door Bethesda. Dit spel is het vierde deel in The Elder Scrolls game serie en speelt zich af binnen Tamriel.

In een alternatieve tijdlijn waar mensen elfen tot slaaf hebben gemaakt, staat de held, gekozen door de goden, op uit de schijnbare dood om zijn lot te vervullen als een god's kampioen tegen een oude satanische vijand.

Wat The Elder Scrolls Online zo bijzonder maakt, is dat het de vertrouwde open-wereldverkenning van de Elder Scrolls-serie combineert met het MMO-genre. Dit betekent dat spelers de spelwereld in hun eigen tempo kunnen verkennen, zich bij anderen kunnen aansluiten om groepsopdrachten uit te voeren, en zelfs player-versus-player gevechten kunnen aangaan.

Het spel speelt zich ruwweg 1000 jaar voor de gebeurtenissen van The Elder Scrolls V: Skyrim af, en spelers kunnen verschillende bekende locaties uit de serie bezoeken, zoals Morrowind en Cyrodiil.

Het spel biedt zes verschillende klassen, waaronder Necromancers, Wardens, Dragonknights, Sorcerers, Nightblades, en Templars, waar spelers op elk personage tussen kunnen wisselen. Elke klasse biedt drie unieke vaardigheidslijnen waarmee spelers nieuwe vaardigheden kunnen vrijspelen naarmate ze een hoger level halen; het gekozen ras van de speler bepaalt er één, en op twee na hebben ze allemaal een ultieme vaardigheid gemeen. De andere twee vaardigheidslijnen verschillen van klasse tot klasse, en hoewel deze weinig verschil maken in solospel, heeft elke klasse unieke voordelen in groepsgevechten met hun unieke area of effect-aanvallen voor gebiedsschade.

The Elder Scrolls Online is populair omdat het iets anders biedt dan andere MMO's. Het biedt een meer open-wereld ervaring waar spelers de wereld kunnen verkennen en quests kunnen voltooien in hun eigen tempo. Het spel heeft ook prachtige graphics en een boeiende verhaallijn. Er zijn veel verschillende karakterklassen om uit te kiezen, zodat spelers een unieke avatar kunnen creëren. Tot slot is het maandelijkse abonnementsgeld van het spel relatief laag in vergelijking met andere MMO's. Dit maakt het een betaalbare optie voor gamers die houden van een hoogwaardige multiplayer-ervaring. Dankzij al deze factoren is Elder Scrolls Online snel uitgegroeid tot een van de populairste MMO's op de markt.

Als je op zoek bent naar een meeslepende online spelervaring, is The Elder Scrolls Online de moeite van het bekijken waard. Met zijn boeiende verhaallijn, prachtige graphics en lage abonnementskosten zal het gamers van alle leeftijden en niveaus zeker bevallen. Dus waar wacht je nog op? Begin je avontuur vandaag nog!

Welkom in de ESO-wereld van Crafting!

Er zijn verschillende crafting houses in The Elder Scrolls Online, elk met zijn eigen unieke set items die je kunt craften. Sommige van de ambachtshuizen zijn de Kledingwinkel, de Houtwerkplaats en de Smederij.

De Kledingwinkel verkoopt verschillende kledingstukken die kunnen worden gemaakt, waaronder gewaden, schoenen, hoeden en riemen. De Houtwerkplaats verkoopt verschillende houtbewerkingsvoorwerpen die kunnen worden gemaakt, waaronder bogen, pijlen, stokken en schilden. De smederij verkoopt verschillende smidsartikelen die kunnen worden gemaakt, waaronder wapens, harnassen en sieraden.

Als je op zoek bent naar nieuwe spullen voor je personage, dan kun je terecht in een van de ambachtshuizen. Veel van de voorwerpen die in deze ambachtshuizen worden verkocht, kunnen worden gemaakt of gevonden en gebruikt zoals ze zijn.

Om te beginnen met je zoektocht naar nieuwe en spannende voorwerpen, zoek je een nabijgelegen crafting house en haast je! Dan kun je beginnen met het verkennen van de enorme rijkdommen van The Elder Scrolls Online.

Wat zijn The Elder Scrolls Online Items?

Wanneer iemand Elder Scrolls Online speelt, speelt hij met vele items. De items zijn gemaakt van verschillende materialen.

Wapens worden gebruikt voor verdediging en aanval. Boeken bestaan uit geschreven materialen en save scrolls. Ingrediënten zijn de materialen die nodig zijn om drankjes te maken. Potions geven je meer energie, en poisons verzwakken je vijanden of schakelen ze uit. Rollen betoveren je rivalen met magische kracht. Sleutels zijn belangrijk om kerkers en huizen binnen te komen. Voedsel wordt gebruikt om gezondheid en uithoudingsvermogen terug te krijgen. Andere voorwerpen zijn kaarten, quests, ertsen, edelstenen en knutselmaterialen.

Een wapen kan worden gemaakt van gewei of been. Bot wordt verkregen door het doden van dieren zoals beren en wolven, terwijl gewei meestal wordt verkregen van herten; beide kunnen ook worden gekocht in winkels, afhankelijk van waar je bent. Dan is er nog leer, dat komt van het villen van de huiden van chitins, wolven, sabelkatten ect... Deze lijst omvat niet eens voedsel of materiaal om drankjes te maken!

Er is geen manier om elk materiaal in het spel te verkrijgen; de meeste spelers richten zich op bepaalde gebieden om hun ambachtelijke materialen te verkrijgen. Bijvoorbeeld, als je karakter een licht harnas gebruikt dat veel leer vereist, is het misschien het beste voor jou om je te concentreren op het verkrijgen van leer.

De materialen kunnen worden afgebroken, zodat spelers ze voor iets beters kunnen gebruiken. Je hebt toegang nodig tot een smidse en het juiste aantal vaardigheden om items te verfijnen. Voor elk punt in raffinage krijg je twee grondstoffen om te gebruiken om items te maken.

Het laatste dat je moet weten, zijn de Soul Gems. Deze worden gebruikt om voorwerpen te betoveren of om de lading van een wapen op te laden als die op is. Soul Gems worden gevuld met de ziel van een wezen als je het doodt; deze wezens zijn onder andere herten, wolven etc, maar ook humanoïden zoals Nords en Imperials. Als je een ziel gebruikt, krijg je een waarde die "soul value" heet. Dit getal geeft aan hoeveel kracht een betovering zal kosten. Soul gems krijg je door vijanden te plunderen of ze in winkels te kopen.

Waarom Elder Scrolls Online Items kopen?

Het maken van gewone Elder Scrolls Online-items kan uren en dagen in beslag nemen, om nog maar te zwijgen van de moeite die het kost om zeldzame, legendarische en de meest gewilde items en gear te bemachtigen.

Spelers kopen Elder Scrolls Online-items om verschillende redenen. Sommige spelers willen een voorsprong op de concurrentie, terwijl anderen gewoon in staat willen zijn om hun personage in de best mogelijke uitrusting uit te rusten. Wat de reden ook mag zijn, het is duidelijk dat spelers bereid zijn geld uit te geven aan Elder Scrolls Online items, en er zijn een overvloed aan verkopers om aan de vraag te voldoen.

Een van de belangrijkste redenen waarom spelers ESO items kopen, is om een voordeel te behalen ten opzichte van hun tegenstanders. In elk competitief spel is het belangrijk om de best mogelijke uitrusting te hebben, zodat je je tegenstanders kunt overtreffen. Dit geldt vooral in spellen als ESO, waar elke speler de vaardigheden en uitrusting van zijn personage kan aanpassen.

Een andere reden waarom spelers Elder Scrolls Online items kopen, is om te pronken met hun rijkdom. In veel games is de beste uitrusting ook de duurste. Door te pronken met hun high-level gear, kunnen spelers anderen jaloers maken en misschien zelfs hun tegenstanders intimideren.