Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Goedkope Dofus Kamas kopen - Dofus Kamas Marktplaats

Wil je van klasse veranderen? Of wil je een upgrade? Met onze enorme selectie Dofus Kamas voor een geweldige prijs, samen met een snelle levering en een geweldig ondersteuningsteam, zul je in een mum van tijd klaar zijn!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Wat is Dofus?

Dofus is een turn-based MMORPG ontwikkeld en uitgegeven door het Franse bedrijf Ankama Games. Het werd oorspronkelijk alleen in het Frans uitgegeven, maar is nu vertaald in vele andere talen.

Het spel bevat zowel pay-to-play accounts die een geheel andere ervaring bieden als free-to-play accounts die beperkte maar leuke content bevatten. Free-to-play spelers krijgen toegang tot beperkte content, waaronder twee starter zones, en moeten een abonnementsgeld betalen om de grotere wereld te ontgrendelen.

Wat zijn Kamas?

Kama's zijn de valuta in het spel waarmee Dofus, een MMORPG, wordt bestuurd. Ze worden gebruikt om dingen te kopen zoals wapens en bepantsering voor je karakter met verschillende niveaus van kracht of stats erop, die kunnen worden uitgerust door spelers.

Sommige spelers kunnen ook Dofus Kamas kopen om kostbare grondstoffen te verkrijgen en krachtige voorwerpen te maken. In gevechten, is het een voor de hand liggende rol; als je bent uitgerust met een sterk wapen of uitrusting, zullen je vijanden gemakkelijk genoeg worden verslagen! Dat is een van de redenen waarom zovelen goedkope kamas willen

Koop Dofus Kamas

Onze makkelijk te gebruiken marktplaats heeft niet alleen goedkope Dofus Kamas, maar het is ook de veiligste plek om ze te kopen. U kunt met een gerust hart bij onze verkopers kopen dankzij onze tevredenheidsgarantie.

We weten dat een belofte voor kwaliteitsservice meer is dan alleen woorden. Daarom nemen we alle aanbiedingen van onze kopers en verkopers serieus, en verifiëren we deze voordat we uitbetalingen doen op Dofus kamas die via de site verkocht worden. Bovendien worden degenen die van ons kopen ook beschermd met een actief escrow-systeem waar fondsen niet kunnen worden vrijgegeven totdat goederen zijn geleverd in volledige overeenstemming met hun overeenkomst. U zult geen vervelende verrassingen krijgen als het tijd is voor betaling!

Als u vragen of suggesties heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze Klantenondersteuning. Wij zijn altijd bereid u te helpen

Over Dofus

Dofus draait om een duister fantasie-universum, de wereld van Twaalf. Elke speler creëert zijn eigen karakter, die missies onderneemt die worden toegewezen door non-player characters (NPC's) of taken voltooit die door andere spelers worden gegeven. Deze taken kunnen variëren van het verzamelen van grondstoffen tot het doden van monsters.

Spelers kunnen met elkaar communiceren door te handelen of samen te werken aan missies. Ze kunnen ook met elkaar vechten in standaard gevechten of door gebruik te maken van "Pet-Pets," kleine wezens die hen helpen in gevechten. Dofus heeft 18 unieke karakterklassen, en elke klasse is gespecialiseerd in een specifieke vaardigheid, zoals mêlee-aanvallen of magische spreuken. De 18 klassen zijn:

 1. Eniripsa's specialiteiten zijn helende spreuken en crowd control vaardigheden, en ze zijn de enige klasse die wezens kunnen oproepen om voor hen te vechten.
 2. Osamodas halen hun krachten uit hun bezweringen. Met een goed beheer van hun volgelingen kunnen ze zelf betoveringseffecten nabootsen.
 3. Enutrof kan geluk beheersen en hun schatvondstpercentage verhogen. Ze krijgen meer goud elke keer dat ze een vijand doden en krijgen bonussen van het hebben van drie of meer van hetzelfde item in voorraad.
 4. Sacrier heeft een hoge HP en een lage MP. Ze kunnen tijdelijk hun levenspunten opofferen om die waarde als schade aan al hun aanvallen toe te voegen.
 5. Iop is de klassieke krijger klasse. Ze zijn fysiek ongelooflijk sterk en hebben een aantal vaardigheden waarmee ze snel grote hoeveelheden schade kunnen aanrichten.
 6. Feca kunnen zowel hun bondgenoten beschermen als hun vijanden zwaar beschadigen. Ze hebben een grote verscheidenheid aan elementaire weerstanden en armor krachten, en ze krijgen bonus stats afhankelijk van welk schild ze gebruiken in de strijd.
 7. Sram gebruikt een verscheidenheid aan status effecten op tegenstanders om enorme hoeveelheden schade aan te richten in de tijd. Hun spreuken zijn meestal van een afstand en bevatten trucs of mind games door middel van onzichtbaarheid of teleportatie.
 8. Foggernaut is een tank klasse met hoge HP en armor. Ze zijn traag, maar ze kunnen enorme schade aanrichten door hun tegenstanders te rammen of gewoon alle schade voor hun bondgenoten te absorberen.
 9. Pandawa gebruikt alcoholische dranken om hun medestrijders op te peppen of om zichzelf dronken te voeren. Hun spreuken zijn allemaal melee bereik en kan toebrengen aan de "dronken" status effect, het verhogen van uw MP, maar het verminderen van uw nauwkeurigheid.
 10. Eliotrope is een klasse die poppen gebruikt om schade aan te richten. Ze kunnen tot drie poppen tegelijk besturen, die elk hun eigen unieke vaardigheden hebben. De spreuken van de Eliotroop betreffen voornamelijk het controleren van het slagveld door middel van status effecten zoals slaap of verlamming.
 11. Xelor is een caster class met krachtige tijd magie, zoals het vertragen van vijanden, ze bevriezen op hun plaats, of het versnellen van bondgenoten. Ze gebruiken ook de "Clock" summon, die enorme magische schade aanricht wanneer hij op het juiste moment wordt gebruikt.
 12. Sadida valt vooral aan door met opgezette poppen te gooien (of ander speelgoed te gebruiken), wat kan worden versterkt door andere poppen op te offeren. Ze kunnen ook poppen oproepen om hen te helpen in de strijd en hebben verschillende vaardigheden die bondgenoten kunnen oppeppen of vijanden kunnen afschrikken.
 13. Ecaflip, een op geluk
 14. gebaseerde caster class die "Gift"-vaardigheden gebruikt die enorme hoeveelheden schade of genezing kunnen toebrengen, afhankelijk van de specifieke vaardigheid die wordt gebruikt. Ze hebben ook vaardigheden die ervoor zorgen dat vijanden hun beurt verliezen of willekeurig status effecten aan hen geven.
 15. Roublard is een schurk die van vijanden kan stelen en "Trickery" vaardigheden kan gebruiken die status effecten geven zoals vertragen of vergiftigen.
 16. Huppermages zijn gespecialiseerd in het gebruik van spreuken en kamas om schade aan te richten. Ze kunnen een harnas dragen en een toverstok hanteren.
 17. Masqueraider is een deskundige gebruiker van maskers. Wanneer zij bepaalde maskers van hun overeenkomstige thema uitrusten, krijgen zij toegang tot verschillende vaardigheden.
 18. Ouginak is een beestachtige vechter die met giftanden en klauwen vijanden verscheurt.

Hoe kom je aan Dofus Kamas?

Er zijn verschillende manieren om aan Dofus Kamas te komen. Een optie is om mee te doen aan player-to-player veilingen. Dat kan een beetje riskanter zijn, omdat je nooit weet wat iemand bereid is te betalen. Maar als je geluk hebt, kun je een goede deal maken voor een paar Kamas.

Je kunt ook proberen Dofus Kamas te kopen. Dat kost echter veel tijd en geduld omdat je veel verschillende soorten monsters moet doden over de hele wereld om ook maar één Kama te kunnen bemachtigen. Als je deze optie wilt omdat het gratis is, wees dan voorbereid op een lange weg voordat je winst ziet.

De makkelijkste en meest betrouwbare manier is om ze van een online Kamas-verkoper te kopen. Er zijn tal van gerenommeerde marktplaatsen, dus het is belangrijk om je onderzoek te doen voordat je er een kiest. Vergelijk prijzen en lees reviews van andere kopers om er zeker van te zijn dat u de beste deal krijgt.

Wilt u Dofus Kamas verkopen?

Als je op zoek bent om Dofus Kamas te verkopen, dan is nu het moment! Bij igitems willen we het voor pro Dofus gamers makkelijk maken om hun Kamas te verkopen. Met ons soepele en eenvoudige proces, kun je op weg zijn om je digitale valuta om te zetten in geld in de echte wereld. Wees er zeker van dat het een goed idee is om je Dofus Kamas te verkopen door de prijzen te checken van andere Dofus gebruikers die hun Kamas op onze marktplaats aanbieden.

Wat meer is, we nemen de veiligheid en beveiliging van alle transacties bij iGitems zeer serieus. Alle betalingen worden gedaan via ons beveiligde platform. Wij versleutelen de privégegevens van elke gebruiker met SSL-technologie; dit betekent dat alle persoonlijke informatie die tijdens de betaling wordt ingevoerd, beschermd zal zijn tegen toegang door derden of diefstal. De betaling aan verkopers wordt ook veilig afgehandeld, wat betekent dat verkopers hun uitbetaling snel en veilig ontvangen.

Bij iGitems nemen we de tijd om onze gebruikers te leren kennen en hen een persoonlijke service te bieden. Alle communicatie kan direct plaatsvinden via ons live chat systeem, en we gebruiken ook andere instant messaging applicaties om aan alle voorkeuren tegemoet te komen. U kunt in direct contact met ons blijven en snelle en efficiënte klantenondersteuning ontvangen mocht u die op enig moment nodig hebben.

Ook kunt u uw Dofus Kamas snel verkopen zonder dat u lang hoeft te wachten tussen het opvragen van offertes en het ontvangen van aanbiedingen van geïnteresseerde partijen. Heeft uw Dofus Kamas een prijs die door uzelf is vastgesteld? Nog beter. Plaats het gewoon gratis op iGitems, en het zal zichtbaar zijn voor alle andere gebruikers op onze Dofus marktplaats. Als een koper geïnteresseerd is in het kopen van je Kamas, zal hij de bestelling plaatsen of direct contact met je opnemen via iGitems en met je in onderhandeling gaan. Jij kunt beslissen of je hun bod accepteert of niet.

Als de transactie eenmaal volledig is afgerond, bieden wij onze verkopers een eenvoudige service: We sturen hun geld rechtstreeks naar hun voorkeursbetaalmethode, wat betekent dat het niet lang duurt voordat ze hun geld van ons ontvangen. Alle transacties vinden plaats binnen ons beveiligde platform tussen koper en verkoper, anoniem.

Al deze factoren maken iGitems de beste plek om Dofus Kamas te verkopen. Kun je niet wachten om je bij ons aan te sluiten? Neem contact op via onze 24/7 live chat support, email, of Discord, en we helpen je graag!

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?