Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

CS:GO Skins kopen - CS:GO Items Marktplaats

Handel CS:GO items moeiteloos op onze marktplaats en sla de RNG of het openen van kratten over. Met lage prijzen en superzeldzame items, is het een echte race om te zien wie deze sappige aanbiedingen snel kan krijgen! aanbiedingen snel kan krijgen!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive, ook bekend als CS:GO is een tactisch en strategisch first-person shooter videospel ontwikkeld door Valve. Het is het vierde spel in de Counter-Strike serie en werd uitgebracht voor Microsoft Windows, OS X, Xbox 360, en PlayStation 3 op 21 augustus 2012.

Het doel van het spel is om doelstellingen te voltooien, zoals het vermoorden van een VIP of het plaatsen van een bom, alleen of met maximaal vier spelers in een team. Spelers kunnen kiezen om te spelen als een van de dertien verschillende kaarten gebaseerd op real-life locaties over de hele wereld. Het spel kent vijf verschillende speltypen, te weten Bomb Defusal, Hostage Rescue, Assassination, Arms Race, en Demolition.

In het spel kunnen spelers verschillende wapens gebruiken, waaronder pistolen, assault rifles, shotguns en machinegeweren, om vijandelijke spelers te doden. Ze kunnen ook uitrusting kopen, zoals granaten, rookgranaten en kogelvrije vesten, om hun overlevingskansen te vergroten. De gezondheid van de speler regenereert langzaam na verloop van tijd. Als een speler wordt gedood, moet hij wachten tot de volgende ronde om te respawnen.

CS:GO is een van de populairste online spellen ter wereld, met meer dan 25 miljoen actieve spelers. Ook competitief is het spel zeer succesvol, met toernooien die grote prijzenpotten bieden. Het meest prestigieuze toernooi is de Valvesponsored Majors, die een totale prijzenpot van $1 miljoen bieden. Het eerste toernooi werd gehouden in 2013, en het meest recente was in 2017. Team Liquid won het laatste toernooi en nam een prijs van $500.000 mee naar huis. Andere populaire toernooien zijn de Intel Extreme Masters, DreamHack, en ESL One. Veel professionele spelers verdienen hun brood met het spelen van CS:GO in competitieverband.

CS:GO is een zeer populair spel met een grote competitieve aanhang. Het spel biedt veel verschillende spelmodi en kaarten om op te spelen, evenals een verscheidenheid aan wapens om uit te kiezen. Spelers moeten teamwork en strategie gebruiken om doelstellingen te voltooien en te overleven tegen andere spelers. Het spel is zeer uitdagend en vereist veel oefening om er goed in te worden. Degenen die succesvol zijn in het spel kunnen veel geld verdienen door mee te doen aan toernooien. CS:GO is een erg leuk spel en zal fans van first-person shooters zeker bevallen.

Wat zijn CS:GO-Items en Skins?

CS:GO items en skins zijn cosmetische items die kunnen worden gebruikt om het uiterlijk van je personage in het spel aan te passen. Er zijn verschillende soorten items en skins beschikbaar, waaronder wapen-skins, handschoenen en hoeden.

Veel van de items en skins in CS:GO kunnen worden verkregen door cases te openen. Cases kunnen worden geopend door sleutels te kopen in de Steam store of te ruilen met andere spelers. Sommige zeldzamere items en skins kunnen alleen worden verkregen door het openen van cases.

Sommige spelers kiezen ervoor om hun items en skins te verkopen op betrouwbare websites van derden, zoals igitems. Sommige andere websites laten spelers wedden op de uitkomst van wedstrijden met hun items en skins als valuta. Als ze winnen, krijgen ze hun inzet terug in de vorm van een ander item of skin.

De release van een nieuwe collectie items en skins gaat vaak gepaard met een prijsstijging van oudere collecties, omdat limited edition items schaarser worden. Dit komt echter minder vaak voor sinds 2017, toen Valve begon met het uitbrengen van speciale evenementen die zeldzame drops hebben van gevallen een keer per week tijdens een evenement tijdsperiode.

Wat is CS:GO Marktplaats en Handel?

CS:GO items en skins zijn cosmetische items die kunnen worden gebruikt om het uiterlijk van je in-game personage te veranderen. Ze kunnen worden gekocht op de Steam marketplace, of ze kunnen worden verkregen als drops tijdens het spelen van het spel. Er zijn veel verschillende skins en items beschikbaar, in prijs variërend van een paar cent tot honderden dollars.

De populariteit van CS:GO-skins heeft geleid tot het ontstaan van een bloeiende secundaire markt voor deze items. Sommige spelers verkopen hun skins voor echt geld, terwijl anderen ze ruilen tussen vrienden. De prijzen voor skins kunnen sterk variëren, afhankelijk van de zeldzaamheid en de wenselijkheid van het item.

CS:GO steam trading is het proces van het ruilen van items tussen twee spelers. Spelers kunnen elk in-game item dat ze bezitten ruilen voor een ander, zolang beide spelers hebben ingestemd met de handel.

De handel op de marktplaats van derde partijen verwijst naar het gebruik van externe websites of diensten om CS:GO-artikelen te ruilen. Via deze websites en diensten kunnen spelers items ruilen met anderen die niet op hun vriendenlijst staan en ze bieden doorgaans een breder scala aan items aan voor de ruil dan de Steam Community Market.

Het gebruik van marktplaatsen van derden kan riskant zijn, omdat er geen garantie is dat de andere speler ook echt doorgaat met de handel. Het is daarom belangrijk om alleen te handelen met mensen die je vertrouwt. Daarnaast is het altijd een goed idee om de feedback van andere handelaren te controleren voordat je een transactie voltooit.

Waarom CS:GO-Items en Skins van ons kopen?

Steam biedt een ingebouwd handelssysteem waarmee spelers items kunnen ruilen met anderen die op hun vriendenlijst staan. De Steam Community Market is een marktplaats waar spelers CS:GO items kunnen kopen en verkopen met andere spelers over de hele wereld. De Valve reguleert de Community Market, en voor alle transacties wordt een vergoeding van 15% gevraagd. Deze vergoeding helpt de kosten van de marktplaats te dekken en ondersteunt het spel zelf.

Als je op zoek bent naar een breder scala aan items om te verhandelen, of als je geen vrienden hebt die CS:GO spelen, is iGitems wellicht de beste optie voor jou.

Sommigen zien CS:GO-skins als een vorm van investering, omdat de waarde ervan in de loop der tijd kan stijgen. En anderen willen er gewoon het beste uitzien en voor iedereen opvallen. Wie wil dat nou niet?

Of je nu skins wilt kopen of verkopen, het is belangrijk om je bewust te zijn van de risico's die hieraan verbonden zijn. Doe goed onderzoek voordat u een transactie doet en denk eraan om veilig online te handelen.

Zin in zeldzame skins waarmee je goed voor de dag komt in CS:GO-wedstrijden? Bekijk nu onze opties en handel met gegarandeerde veiligheid. We hebben de meest uitgebreide skins-voorraad op de marktplaatsen en bieden de beste deals met de snelste levering en 24/7 klantenservice. Word nu lid van onze community en geniet nog meer van je CS:GO-wedstrijden!

Wat zijn de meest gewilde CS:GO-Items?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien de meest gewilde items en skins in CS:GO kunnen variëren, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren.

De populairste items waar spelers vaak naar op zoek zijn, zijn onder andere de AWP-skin "Asiimov", de messenskin "Butterfly Knife", en de wapenskins "Karambit" en "M9 Bayonet". Veel spelers zijn ook geïnteresseerd in het verzamelen van zeldzame wapen afwerkingen, zoals de exclusieve robijnrode afwerking op bepaalde wapens.

Door hun grote vraag en zeldzaamheid kunnen deze items vaak voor een aanzienlijk bedrag worden verkocht op online marktplaatsen.

Sommige items zijn moeilijker te verkrijgen dan andere vanwege hun exclusiviteit of beperkte beschikbaarheid. Bijvoorbeeld, twee soorten exclusieve mes afwerkingen kunnen alleen worden verkregen met speciale gevallen die door Valve elke maand via druppels - Damascus Steel en Marble Fade. Deze items worden meestal tentoongesteld in vitrines op grote toernooien, maar ze zijn ook te vinden in de officiële Valve Store. Als gevolg daarvan hebben ze de neiging om te verkopen voor een hogere prijs dan andere mes skins op de Steam Marketplace.

Dus als je op zoek bent naar de meest gewilde items en skins in CS:GO, dan is het een goed idee om deze items te vinden op vertrouwde marktplaatsen zoals iGitems.

Wil je CS:GO-Items of -skins verkopen?

Spelers willen misschien af van ongewenste CS:GO-items of skins die ze niet meer nodig hebben. Of misschien willen ze ruilen voor wat geld om nieuwe skins of items te kopen die ze nog niet hebben. Door CS:GO items en skins te verkopen of te verhandelen bij iGitems, kunnen we ervoor zorgen dat zowel kopers als verkopers veilig en anoniem blijven. We verwerken je betaling direct of op je verzoek, wat betekent dat je het snel ontvangt. We garanderen dat er geen verborgen kosten zijn en dat je niet lang hoeft te wachten. Maak je je zorgen dat je aangeboden items niet verkocht worden? Dat zou geen probleem moeten zijn, want we hebben een enorme actieve gebruikersgroep en we weten dat spelers van over de hele wereld elke dag staan te popelen om CS:GO items en skins te kopen.

Als je je CS:GO skins en items wilt verkopen, neem dan vandaag nog contact met ons op via onze live chat en profiteer van al onze geweldige voordelen - upload je items nu meteen gratis via de optie Verkopen op onze website. Als het gaat om het verhandelen van CS:GO skins en items, doet niemand het beter dan iGitems. Wij zijn de veilige en zekere keuze voor al je CS:GO-behoeften.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?