Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Albion Online Zilver kopen- Albion Online Zilver Marktplaats

Albion Online is een sandbox game waar je van alles kunt zijn. igitems heeft vertrouwde verkopers die goedkoop zilver leveren voor spelers die op zoek zijn om hun spel echt naar het volgende niveau te tillen zonder al het vervelende werk dat komt kijken bij het verkrijgen van zilver.

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Albion Online

Albion Online is een sandbox MMO die zich afspeelt in een middeleeuwse wereld van de Arthurlegende. Je kunt kiezen om als een van de 10 rassen te spelen en meer dan 50 verschillende vaardigheden te beheersen, van magie tot boogschieten. Graaf het uitgestrekte land af op zoek naar grondstoffen of ontdek de geheime schatten die verborgen zijn door vroegere beschavingen. Je kunt handel drijven met NPC-kooplieden of samenwerken met andere spelers om een gilde te vormen en een gebied voor jezelf te veroveren. Zodra je gilde een kasteel bezit, is er geen limiet aan wat ze kunnen doen! Vecht samen tegen monsters, train je vaardigheden tegen elkaar, maak uitrusting tot krachtige harnassets, of vernietig iedereen die je pad durft te kruisen. Omdat Albion Online zich afspeelt in een persistente wereld waar alle acties consequenties hebben, zal het aan jou zijn om je medespelers te inspireren met jouw legende.

Waarom spelen mensen Albion Online?

Mensen spelen Albion Online om vele redenen, maar de meest voorkomende is de leuke gameplay en de sociale aspecten die komen kijken bij het spelen in een middeleeuwse wereld. Wat Albion Online uniek maakt is dat het alle elementen heeft die je zou verwachten van een sandbox game, zonder je te dwingen een keuze te maken tussen deze elementen. Het resultaat is een MMO waarin je volledige controle hebt over hoe je het spel wilt spelen. Je kunt kiezen welke items je maakt of wie je inhuurt bij het bouwen van de vesting van je gilde, zelfs als dit betekent dat je verraad moet plegen tegen anderen in de gilde als jij daar op de een of andere manier beter van wordt. Als er geen grondstoffen in de buurt van je territorium zijn, ga dan samen met andere gilden om die van hen te plunderen, of probeer het met geweld voor jezelf te veroveren.

Albion Online heeft een innovatief "upgrade-systeem", waarmee spelers al hun gevonden uitrusting kunnen ombouwen tot hoogwaardige uitrusting. Of het nu een zwaard, harnas, of zelfs zeldzame magische snuisterijen gevonden in de diepste kerkers van Albion. Alle voorwerpen kunnen worden geüpgraded met genoeg tijd en middelen. Dat betekent dat er geen nutteloze items zijn in Albion Online, wat sociale interactie aanmoedigt tussen spelers die elkaar anders misschien niets te bieden hebben.

Het feit dat de meest waardevolle grondstoffen zich diep in vijandelijk gebied bevinden, dwingt spelers ook om vaker samen te werken dan in normale MMO's. De ene speler sluipt bijvoorbeeld een vijandelijk kasteel binnen om voorraden te stelen, terwijl een andere gilde de lokale mijnen van een ander kasteel aan de andere kant van de kaart plundert. Ondertussen heeft het eerste kasteel dat werd overvallen een oproep voor hulp verzonden en degenen die hierop reageren zouden zich verenigen om te vechten tegen degene die overblijft om hun buit te verdedigen. Dit alles maakt Albion Online een van de meest sociale MMORPG beschikbaar vandaag.

Albion Online biedt spelers een innovatief upgrade systeem, sandbox gameplay, en tal van andere leuke activiteiten die niet te vinden zijn in vergelijkbare titels zoals:

  • Prachtige PvP- en PvE-gevechten
  • Cross-platform ondersteuning tussen Windows, Mac en Linux versies
  • Een levelingsysteem op basis van vaardigheden waarbij vaardigheden zelfs toenemen als je offline bent
  • 10+ verschillende rassen om uit te kiezen
  • Een uniek upgradesysteem waarmee je je uitrusting kunt ombouwen voor een betere uitrusting
  • Breid je uit over 75.000 vierkante kilometer terrein, variërend van bossen tot woestijnen en ijzige woestenijen

Wat is Albion Silver en wat kun je ermee doen?

Albion Online is een middeleeuws MMORPG met een sandbox-thema en een focus op open PvP. Spelers kunnen Albion Silver kopen op online marktplaatsen zoals igitems en het gebruiken om te handelen voor waardevolle grondstoffen, geavanceerde uitrusting te kopen, of zelfs de heerser van hun eigen kasteel te worden. Om meer Albion Zilver te verdienen, zullen spelers waardevolle grondstoffen zoals ertsen en planken moeten verzamelen door respectievelijk nodes te delven en bomen te kappen. Zowel nodes als bomen kunnen overal in de wereld van Albion worden gevonden, maar als ze zwaar worden bewaakt, kun je misschien beter een team vormen met andere avonturiers om monsters te verslaan die ze beschermen.

Als je eenmaal genoeg materialen hebt, ga dan terug naar de stad en bezoek een NPC genaamd de Zwarte Markt Handelaar; hij zal je helpen met het knutsel proces. Je kunt wapens, harnassen, drankjes en zelfs inrichtingsvoorwerpen maken om je huis een middeleeuws tintje te geven! Spelers die zeker zijn van hun bouwkunsten kunnen Albion Silver gebruiken om blauwdrukken te kopen waarmee ze hun eigen gebouwen in de spelwereld kunnen maken. Misschien bouw je wel een prachtig huis voor jezelf, of misschien wel een heel kasteel dat spelers kunnen bezoeken wanneer ze maar willen? Er zijn geen grenzen aan de creaties die onze communityleden in de loop der jaren hebben bedacht!

Je vraagt je misschien af hoe het voor iedereen mogelijk is (zelfs voor jou) om genoeg kracht te vergaren om kastelen te veroveren zonder dat je daar veel tijd in hoeft te investeren of veel toewijding aan moet besteden. Gelukkig bevat Albion Online de mogelijkheid om een kasteel te belegeren; hiermee kan een gildeleider (of een groep gildeleiders) de oorlog verklaren aan een andere gildeleider. De regels zullen later in meer detail worden besproken, maar dit betekent in principe dat twee gildes kunnen strijden om de controle over een kasteel. Voor het geval je het nog niet wist, kastelen zijn gigantische bouwwerken die verkopers, banken en zelfs opslag kisten bevatten die niet toegankelijk zijn zonder de bijbehorende permissies van de eigenaar van het gilde.

Om een kasteel te veroveren, moet elk lid van de aanvallende partij ten minste vijfentwintig spelers in hun team hebben; als ze niet aan deze eis voldoen, komen ze niet in aanmerking om te winnen. Aan de andere kant moeten verdedigers ten minste twaalf spelers binnen de muren hebben om te voorkomen dat aanvallers binnenkomen. Als vijanden erin slagen hun verdediging te doorbreken en een van de hoofdgebouwen te bereiken, krijgen de verdedigers een bericht op hun scherm, en als ze niet snel bij elkaar komen en hen verslaan, zullen de aanvallers zegevieren. Het is belangrijk om te weten dat elke gilde leider belegeringen kan starten op elk moment van de dag of nacht; dit betekent dat je nog steeds je gilde naar de overwinning kan leiden, zelfs als de meeste van je leden slapen.

Waarom Albion Zilver Kopen bij iGitems?

Wanneer mensen voor het eerst Albion Online spelen, maken ze vaak kennis met de Albion Zilver markt. Zilver wordt voor bijna alles in het spel gebruikt, dus je kunt er niet omheen dat sommige spelers het op een gegeven moment nodig zullen hebben. De meest gebruikelijke manier om aan zilver te komen in het begin is door mobs te grinden of grondstoffen te verzamelen. Het kan uren werk kosten voordat een speler genoeg Albion Zilver heeft voor wat hij wil kopen. In het begin kopen ze misschien iets kleins, zoals een extra zak, maar dan realiseren ze zich hoe veel nuttiger het zou zijn om grotere hoeveelheden Zilver te kopen! Dit besef brengt hen op het pad van het kopen van verschillende dingen van andere spelers om hun leven gemakkelijker en leuker te maken.

In Albion Online is de meest betrouwbare plek om zilver te kopen met echt geld iGitems! iGitems biedt grote hoeveelheden zilver (tegen betaalbare prijzen) dat direct van echte spelers zelf wordt gekocht. Spelers kunnen er zeker van zijn dat ze nooit zullen worden uitgebuit bij het kopen van iGitems. En het beste deel - niet alleen krijgen spelers grote kortingen op grotere aankopen van Albion Silver, ze krijgen ook freebies als een bonus voor het kopen via deze website. Dus als je Albion Zilver goedkoop wilt hebben, maar de veiligheid van je account niet wilt riskeren, bekijk dan nu je opties op iGitems!

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?